Retourneren

Retour- en restitutiebeleid

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren.

De termijn voor het retourneren van een bestelling is 14 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

LET OP: Gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd en/of geruild worden. Ook is er geen terugbetaling mogelijk op welke wijze dan ook.

We betalen u uiterlijk binnen 30 dagen terug vanaf de dag waarop we de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We gebruiken hetzelfde betaalmiddel dat u voor de bestelling heeft gebruikt en u hoeft voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening te brengen.

Voorwaarden voor retourneren:

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor een retourzending, moet u ervoor zorgen dat:

-De goederen zijn in de afgelopen 30 dagen gekocht;

-De goederen zitten in de originele verpakking;

-De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

  • De levering van goederen gemaakt volgens uw specificaties of duidelijk gepersonaliseerd.

  • De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.

  • De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

  • De levering van goederen die na levering door hun aard onafscheidelijk vermengd zijn met andere goederen.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren van goederen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen aan ons. Stuur een e-mail naar retour@lalittlevie.nl om uw retournering te melden.

Vervolgens ontvang je van ons een mail terug met verdere informatie.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare postservice aan. We kunnen geen terugbetaling uitvoeren zonder daadwerkelijk ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangst van de retourzending.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op via e-mail retour@lalittlevie.nl